Image

Ana Vizcarrondo, Spania. Vi er en vennegjeng som har bodd i Oslo noen år. Vi har alle leid sykler med fulldemping. I dag har vi vært litt overalt, men for det meste i Gullia og Magic Moose. Vi er veldig fornøyde med syklene, vi snakket akkurat om hvor bra de var. Løypene er kjempefine! Vi er alle nybe- gynnere og det gikk veldig fint å sykle. Det meste er bra, men vi kjørte oss vill en liten stund og fant ikke fram til heisen eller løypene. Så kanskje kan merkingen bli litt bedre. Eller vi må bli bedre til å lese skilt.

Image

Anita og Roy Frantzen, Nannestad. Vi har leid vanlige terrengsykler. I dag har vi syklet Fjellrunden. Syklet rundt fjellet, og så tok vi Magic Moose ned igjen. Turen i dag har vært veldig bra, og det har vært utrolig moro. Vi har ikke syklet på mange år, og aldri kjørt i skogen eller på sti før, men det gikk bra. Det er veldig bra lagt opp. Løyper med bra markeringer, og stiene eri fin stand. Egentlig veldig, veldig bra!

Image

Lillian Nohr, Nesodden Jeg er her med familien min. Mann Allan og to barn, Fredrik og Mille. Det er første gang vi har leid sykler her, og vi har leid en «hardtail». I dag har vi for det meste vært i Gullia, og så har guttene tatt en tur i Magic Moose. Det har gått veldig bra! Vi har hytte i Nybergsund som vi bruker mye vinterstid. Men nå har vi fått høre så mye bra om syk- lingen, så vi kommer garantert til å bruke hytta mer om sommeren. Det tror jeg hele familien er enige om.

 

Trysilfjell Sportshop AS
Høyfjellsenteret Fageråsen
2420 Trysil

Org nr: 984906757

Personvernerklæring

©2021 Sportlodgen. Utviklet av glåme